Cloud

Prin tehnologiile oferite în sistem cloud, clienţii nostri beneficiază de toate funcţionalităţile soluţiilor Microsoft de tip server şi Microsoft Office la costuri semnificativ reduse, fără a fi necesare investiţii initiale sau deţinerea de infrastructură hardware costisitoare.

Cu soluţiile Microsoft Office 365 Online veţi beneficia de un sistem de lucru ultra performant la costuri minime. Pe lângă binecunoscutele aplicaţii Microsoft Office, pachetul Microsoft Office 365 cuprinde soluţii de comunicare, lucru colaborativ şi management de documente precum Microsoft Exchange si Microsoft SharePoint.

Cu Microsoft Dynamics CRM Online, beneficiaţi de toate funcţionalităţile şi avantajele soluţiei de management al relaţiei cu clienţii de la Microsoft, putând accesa aplicaţiile fie prin browser-ul de internet, fie direct din Microsoft Outlook.

Pentru soluţiile în regim cloud, se percepe un abonament lunar doar pentru licenţele folosite. Pe parcursul timpului, se pot adăuga sau reduce numarul de licenţe, in conformitate cu necesităţile operaţionale ale organizaţiei dumneavoastră.

Contactaţi-ne acum pentru mai multe informaţii!