Companie

Din anul 1998, implementăm soluţii software complete, integrate, având experienţa a celor peste 300 de implementări de success în toată ţara, atât în sectorul public cât şi in cel privat.

mai multe detalii

Soluţii

Avem soluţiile potrivite pentru orice tip de proiecte IT&C, bazându-ne pe un portofoliu complex ce cuprinde soluţii de tipul ERP, CRM, Document Management, Portal, Business Inteligence.

mai multe detalii

Servicii

În cei 20 ani de activitate, avem numai implementări de succes şi asta datorită serviciilor noastre profesioniste de consultanţă, dezvoltare şi implementare software.

mai multe detalii

20 ani de excelenţă

în implementarea soluţiilor integrate

Datorită celor peste 300 de implementări de success la clienţi din toată ţara, am reusit să ne distingem ca unul dintre principalii implementatori de soluţii integrate din România. Experienţa noastră de 20 ani în domeniul IT&C ne ajută să venim în întampinarea nevoilor clienţilor noştri cu cele mai bune soluţii, fie dezvoltate intern, fie provenite de la partenerii noştri, lideri în tehnologie la nivel global, precum Microsoft, IBM, Cisco, Lenovo, Qlikview, CWR Mobility.

Cariere

Alatura-te echipei noastre
 

Dacă vrei să iți pui în valoare profesionalismul și experiența, dacă îți plac provocările și vrei să iți construiești o carieră de succes într-o companie care încurajează inițiativa, spiritul de echipă și profesionalismul, aplica pentru unul din posturile disponibile sau trimite CV-ul tau la jobs@indsoft.ro.
mai multe detalii

Noutăţi

INDUSTRIAL SOFTWARE susține competiția internațională Turul Ciclist al Sibiului 2015, ediția a V-a
18 Iunie 2015

Industrial Software, furnizor de soluții informatice integrate pentru sectorul public și privat, susține competiția internațională Turul Ciclist al Sibiului, care va avea loc în perioada 1-5 iulie 2015. Cea mai importantă competiție de ciclism din [...]
mai multe detalii