Parteneriate Strategice

Parteneriatele strategice dezvoltate cu mai multe companii de top la nivel global din domeniul IT&C ne permit să livrăm clienților noștri soluții bazate pe tehnologii performante.

Microsoft

Datorită parteneriatului cu Microsoft, clienţii noştri beneficiază de soluţii tehnologice performante, atât pentru administrarea propriei afaceri (ERP, CRM, Document Management, BI), cât şi pentru infrastructura software (Windows, SQL Server, System Center).

IBM

IBM este unul dintre cei mai mari furnizori IT din lume. Prin parteneriatul nostru cu IBM, reuşim să livrăm tehnologii şi echipamente hardware de ultimă generaţie, cu garanţia că soluţiile implementate de noi vor funcţiona la parametri optimi.

Cisco Systems

Cisco, unul din liderii mondiali în reţele de comunicaţii, este partenerul strategic prin care asigurăm clienţilor noştri implementarea unor echipamente performante de reţelistică.

Lansweeper

Prin intermediul partenerului nostru Lansweeper avem capacitatea de a furniza clienților noștri una dintre cele mai complexe soluții cu funcționalități de PC & Network inventory, Software inventory & Audit, Asset management, Active directory management, SNMP network management, License compliance audit, Integrarea Active Directory prin importul automat de utilizator. Lansweeper este o soluție de management activ fără agenți, care poate scana orice configurare a rețelei.

Veeam

Veeam Software este unul din liderii de Cloud Data Management, care oferă soluții simple, flexibile și pe care clienții noștri se pot baza, de la SMB la Enterprise.
More details