Soluţii Software Integrate

Datorită celor peste 300 de implementări de success la clienţi din toată ţara, am reuşit să ne distingem ca unul dintre principalii implementatori de soluţii integrate din România. Experienţa noastră de 20 ani în domeniul IT&C ne ajută să venim în întampinarea nevoilor clienţilor noştri cu cele mai bune soluţii, fie dezvoltate intern, fie provenite de la partenerii noştri, lideri în tehnologie la nivel global, precum Microsoft, IBM, Cisco, Lenovo.

Industrial Software este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în 1998 cu scopul de a livra soluţii software integrate pentru cresterea performanţelor organizaţiilor din sectorul public şi privat.

 

Suntem o companie cu adevarat dedicată mulţumirii clienţilor săi. De aceea, ne asigurăm ca toate proiectele şi implementarile noastre să fie finalizate cu succes, indiferent de complexitatea şi marimea organizaţiilor clienţilor noştri.

Echipa Industrial Software are în prezent peste 70 de angajaţi (manageri de proiect, analişti de bussines, dezvoltatori software, consultanți, testeri, specialişti hardware & comunicații), iar pregătirea şi experienţa lor profesională constituie pilonul principal al reuşitei noastre. De aceea investim permanent în devoltarea personală şi profesională a personalului nostru. Întreaga echipă a fost formată astfel încât membrii săi să se completeze unul pe celălalt în activitate, fiecare punându-şi în valoare atuurile şi creativitatea, contribuind astfel la acoperirea integrală a cerinţelor clienţilor şi atingerea unui grad maxim de performanţă.