Soluţii Software Integrate

Datorită celor peste 300 de implementări de success la nivel național, am reuşit să ne distingem ca unul dintre principalii implementatori de soluţii integrate din România. Experienţa noastră de aproape 25 de ani în domeniul IT&C ne ajută să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri cu soluţii optime, fie dezvoltate intern, fie provenite de la partenerii noştri, lideri în tehnologie la nivel global, precum Microsoft, IBM, Cisco, Lenovo.

Industrial Software este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în 1998 cu scopul de a livra soluţii software integrate pentru creșterea performanţei organizaţiilor din sectorul public şi privat.

 

Suntem o companie cu adevarat dedicată mulţumirii clienţilor săi. De aceea, ne asigurăm ca proiectele şi implementarile noastre să fie finalizate cu succes, indiferent de complexitatea şi marimea organizaţiilor clienţilor noştri.

Industrial Software are în prezent o echipă formată din angajați și colaboratori cu experiență (dezvoltatori software, testeri, specialişti hardware & comunicații), iar pregătirea lor profesională constituie pilonul principal al reuşitei noastre. De aceea investim în devoltarea personală şi profesională a echipei noastre. Întreaga echipă a fost formată astfel încât membrii săi să se completeze unul pe celălalt în activitate, fiecare punându-şi în valoare atuurile şi creativitatea, contribuind astfel la acoperirea cerinţelor clienţilor şi la atingerea unui grad înalt de performanţă.